« Tilbage

Cliff Lodge Guest House

Cliff Lodge Guest House er en lille elegant strand B&B beliggende på De Kelders klipperne på Sydafrikas Cape South Coast med en betagende udsigt til hvalbugten Walker Bay.

Lodgen har 5 B&B værelser i kategorierne standard sea view, den mere rummelige front sea samt en luksus ocean suite, som alle ligger med havvendte terrasser mod Walker Bay. Stedet har strandvendt pool og udsigtsterrasse til bugten.

Havet ved Walker Bay er et maritim turistattraktion. Her findes hvaler, Great White Sharks, Cape Fur Seals og delfiner, ligesom vandene her har omfattende bestande af både fugle og fisk. De Kelders på kysten i Western Cape betragtes som verdens måske bedste sted for at iagttage hvaler fra land. Det nærliggende Gansbaai er det bedste sted for dykning i bur med mulighed for at studere Great White Shark.

Den afsides beliggende strand tæt ved Cliff Lodge indbyder til badning. En kort gåtur fra Cliff Lodge ligger det forhistoriske fundsted Klipgat Cave. Fra De Kelders kan man tage turen langs klipperne til Gansbaai via Duiwelsgat hiking trail (7 km). I Overberg regionen er der mange tur- og aktivitetsmuligheder. I bil er der mindre end en time til Afrikas sydligste punkt, Cape Agulhas, hvor Det Indiske Ocean og Atlanterhavet mødes.

Lodgen kan arrangere forskellige massagebehandlinger.

Den lille B&B ligger ved De Kelders nær Gansbaai, 30 km fra Hermanus og med kun 160 km til Cape Town mod nordvest.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m