« Tilbage

Country Lodge - Karatu

Country Lodge er beliggende i udkanten af Karatu, en lille landby i Ngorongoro-højlandet, midt mellem Lake Manyara og Ngorongoro Conservation Area, i centrum af det nordlige Tanzanias grønne bælte distrikt og landbrugssamfund.
Lodgen går ind for enkle landlige bekvemmeligheder og giver behagelig og overkommelig indkvartering i hjertet af Tanzanias rige og naturskønne nordlige højland og kaffeejendomme.

 

Værelser

De 12 dobbelthytter ligger omkring swimmingpoolen. Værelserne er smagfuldt indrettede med blød belysning, indbydende og komfortable senge, myggenet og natborde. Der er drikkevand på værelserne sammen med en lommelygte. På de kølige nætter i højlandsmiljøet kan man anmode om, at pejsen tændes og dermed vende tilbage fra middagen til en dejlig varme. Badeværelset er unikt designet med smukke lokale sten og der er et lille påklædningsområde med hyldeplads og reoler. Både king-size senge og twinværelser er tilgængelige. 3-personersværelser er tilgængelige på anmodning.

 

Faciliteter

Hovedbygningen huser receptionen og en attraktiv højloftsbar, spisestue og lounge med pejs. Wi-Fi er tilgængeligt overalt på fællesområderne. Der er også udendørs siddepladser, så havens brise kan nydes sammen med en forfriskende drink. På køligere nætter kan loungen nydes og den brølende ild vil afværge kulden i højlandet. I nærheden af parkeringspladsen findes massagerum og gavebutik. De hyggelige hytter omgiver den funklende swimmingpool, og overalt findes frodigt anlagte haver, der vrimler med fugleliv. Lodgens køkken går efter fra farm til bord konceptet og dyrker så mange ingredienser det er muligt selv.

 

Aktiviteter

Country Lodge Karatu ligger tæt på den livlige by Karatu og er omgivet af et landbrugsområde. Her er der mange spændende aktiviteter at udforske. Man kan tage på en dagstur til det berømte Ngorongoro-krater, der er kendt for sit rige dyreliv. En anden mulighed er at besøge Lake Manyara National Park og opleve den smukke skov og de forskellige økosystemer.

I nærheden af lodgen kan man møde Hadzabe-folket, som er en af de få overlevende bushmændsstammer i Afrika. Der er også Barabaig- og Datoga-folkene, hvis kultur og traditioner kan udforskes ved Lake Eyasi, et unikt og historisk område.

Karatu er et blomstrende landbrugsområde, hvor der dyrkes frugt, grøntsager, hvede og kaffe i stor skala. Byen har også muligheder for shopping og besøg hos lokale murstensfabrikanter.

Hvis man er interesseret i kultur, kan kulturture arrangeres for at lære om lokale livsstil og traditioner. En anden mulighed er at besøge en kaffefarm og se, hvordan kaffe dyrkes og behandles. Birdwatching er også en populær aktivitet i lodgens have, og der er mulighed for at gå på vandretur langs landevejene og nyde naturen.

Der er også vandremuligheder i Ngorongoro-skoven, hvor man kan udforske den frodige natur og mangfoldighed. Og hvis tiden tillader det, kan en dagsudflugt til det imponerende Ngorongoro-krater give en enestående naturoplevelse og mulighed for at observere dyrelivet.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m