« Tilbage

De Kloof

Ideelt beliggende mellem Cape Town og Garden-ruten - mellem hvaler, vingårde, natur- og dyreparker.
Den private afsondrede ejendom på stor grund ligger i en frodig grøn dal med smuk udsigt over bjergene og grænser op til Marloth Nature Reserve. Dette sikre, perfekte gemmested ligger i gåafstand fra den historiske del af byen og henvender sig også til eksklusiv brug.

De Kloof EST 1801 består af en herregård og har flere private hytter, som er elegant restaureret og omdannet til et sofistikeret boutiquehotel & spa - det beskrives ofte som Swellendams skjulte juvel.

Som sagt er her mulighed for boutiquehandel og spa, her udover er der også pool, vinmarker og landskaber ideelt til uendelige gåture. Her er mulighed for at komme ud og spille golf, opleve vinsmagninger, specielle events bl.a. med ralley biler. Og skulle alt dette ikke være nok er her mulighed for at komme ud på alverdens guidede ture i området. 

Da hotellet har valgt at styre mod en ny retning (Healing og wellness), har de valgt ikke at servere middage længere. De har stadig en overdådig morgenmad og det vil også stadig være muligt at få en drink plus snacks ved poolen. For større måldtider vil hotellets naboer i gåafstand tilbyde deres service i højklasse. 

Værelser

Alle værelser og suiter er unikke i størrelse og indretning på grund af ejendommens arv.

Deluxe Garden Suites
Deluxe Garden Suites tilbyder ekstra store badeværelser og alle forventede værelsesfaciliteter og faciliteter.
Disse værelser ligger i en separat bygning. Her er plads til 2 personer. 

Grand Honeymoon Suite Cottage
Honeymoon Grand Suite er en suite beliggende i en separat bygning med jacuzzi. Det tilbyder den bedste afsondrede private terrasse under vinstokkene og panoramaudsigt over bjergene. Her er plads til 2 personer. 

Herregårdssuite
Herregårdssuiten ligger i Herregårdsgården. Den store suite åbner ud til Herregårdsverandaen og har sin egen terrasse. Her er plads til 2 personer. 

Familie suite Cottage
Den meget private familiesuite består af to soveværelser og to komplette badeværelser med sammenhængende åben trappe. Beliggende i en separat bygning med dejlig stor terrasse under vinstokkene og med en betagende udsigt over dæmningen med gæs og ænder og udsigt over bjergene. Ideelt til en gruppe på 3 på rejse eller en familie.

Herregård Loft
The Rose Loft værelse er kompakt og sødt og tilbyder alle forventede værelsesfaciliteter.
Beliggende i den historiske herregård og unik i størrelse med balkon. Her er plads til 2 personer. 

Self-Catering Cottage
Velkommen til The Retreat - et luksushytte med selvforplejning på separat grund med rummelig have og udsigt over bjergene. Det er fuldt udstyret til self catering og kører totalt uafhængigt af hotellet.
Den dejlige hytte har egen parkeringsplads og ind-/udtjekning finder sted på.
Ideelt for par, der ønsker at blive lidt længere for at udforske området eller en lille familie.
Minimum to nætter skal reserveres.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m