« Tilbage

Deception Valley Lodge

Deception Valley Lodge ligger på den nord-østlige grænse af Central Kalahari Game Reserve på en af de største privatejede vildtreservater i Botswana og består af et svimlende 43.000 hektar uberørt Kalahari bushveld.

Hovedkomplekset kan prale af en spisestue, lounge og barområde indrettet i varme Kalahari-farver, som gør brug af afrikanske artefakter. Fra dækket kan man se de vilde dyr ved det nærliggende vandhul. Lodgen har et etnisk afrikansk tema og blev bygget til at passe ind i den omgivende busk uden at ændre, beskadige eller forringe dens stemning og farve.

Swimmingpoolen beliggende tæt på hovedområdet øger glæden for mange.
Bomaen har en fremtrædende plads under de afrikanske nætter, når gæsterne nyder deres middag, mens de stirrer ud over en klar afrikansk nattehimmel.

Lodgen tilbyder fremragende service på de faciliteter, der sikrer et behageligt og afslappende ophold. Med en fantastisk beliggenhed med udsigt over vandhullet fra de private udsigtsterrasser har hver af de 8 meget rummelige suiter et soveværelse, separat opholdsstue, en-suite badeværelse og udendørs bruser.

Maden bliver smuk og passioneret lavet af den dygtige kok, Jack, og hans team. 
Temaet er frisk vildtkød tilberedt på traditionelle, men moderne måder.
Det kan blandt andet bestå af "Veldkos" (fødevarer fundet i vildmarken) såsom Kalahari-trøfler, vilde svampe, marogo (ligner spinat) og skilpadkos (en type sukkulenter) i sæsonen, og strudseæg kan dukke op ved morgenmaden.
Køkkenet lægger stor vægt på at alle skal føle sig velkomne og har derfor udviklet en sekundær menu specielt til veganere. 

Aktiviteterne på lodgen består blandt andet af gamedrives (både morgen og aften), bushman oplevelser (hvori man lære Naruklanen at kende) og stjernekiggeri. 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m