« Tilbage

Desert Quiver Camp

Desert Quiver Camp tilbyder en unik kombination af moderne selvforplejende indkvartering med komfort og elegance. Beliggende blot 5 km fra indgangen til Sossusvlei, indfanger dens inspirerende natur med granitklipper, fantastiske udsigter og vildt din opmærksomhed.

De 24 unikt designede selvforplejende indkvarteringsenheder har rummelige soveværelser, air conditioning, en-suite badeværelser, skyggefulde terrasseområder og privat parkering. Terrassen er udstyret med grillfaciliteter, et indbygget tekøkken med køleskab under bordpladen og 2 kogeplader samt en træbænk til siddepladser. Redskabskasser med de fleste nødvendige redskaber er tilgængelige i receptionen, og friske madvarer kan bestilles dagligt.

Hvert to-sengs soveværelse har en udtrækkelig sovesofa til at rumme 2 små børn (under 12 år) gratis, når de deler med 2 fuldt betalende voksne.

Andre faciliteter på Desert Quiver Camp inkluderer en bar med storskærm-TV, en funklende swimmingpool med udsigt over græsmarkerne og Elim Dune, 2 fælles boma'er, som er perfekte til grupper, der rejser sammen, og en reception med WI-FI-forbindelse.

Måltider kan nydes på den nærliggende Sossusvlei Lodge restaurant, og deres Adventure Center tilbyder et udvalg af spændende ørkenaktiviteter for at udforske området. 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m