« Tilbage

Dhow Inn Paje, Zanzibar

Dhow Inn Paje er et lille hotel, der ligger ved Paje stranden på Zanzibars østkyst, Tanzania. Paje er kåret som den smukkeste strand på øen med en smuk udsigt over Det Indiske Ocean.

Hotellet er ideelt for både kitesurfere og turister, der leder efter kvalitet og et afslappet miljø midt i det tropiske paradis. Hotellet har 4 pools, hvoraf den ene af dem er 25 meter lang, så man nemt kan nyde en hyggelig dag på hotellet. Derudover tilbyder hotellet wellness, så man har den bedste mulighed for at blive forkælet i de luksuriøse forhold.

Værelserne er indrettet moderne, rummelige, stilfulde og designet i europæisk arkitektonisk stil med et Zanzibar touch. Alle værelserne rummer af luksus og komfort. Hotellet består i alt af 44 værelser heraf:

  • 24 Standard (33m2)
  • 12 Dobbelte Premium (33 m2)
  • 4 Triple (45 m2)
  • 4 Eksklusive Premium – dobbeltværelser med terrasse og privat pool

Hvert værelse har en udendørs terrasse med udsigt over en pool og et grønt område. Du kan her sidde og nyde en forfriskende drink efter en oplevelsesrig eller afslappende dag. Der er også muligheden for at smutte ned i loungen ved poolen, og ligge i en behagelig daybed, hvor der også tilbydes butlerservice.

Dhow Inn Paje tilbyder gratis Wi-Fi, aircondition, minibar, pengeskab, kingsize senge eller to enkeltsenge med myggenet. Hvert værelse har rigelig med plads til personlige ejendele og udendørs er der opbevaring til dit strandudstyr. Hotellet leverer varmt trykvand fra deres solvarmere.

Dhow Inn Paje tilbyder et udvalg af restauranter, en lounge og en bar hvor man kan nyde et bredt udvalg af mad og cocktails i afslappende og smukke omgivelser. På den første etage er det en mere formel restaurant oplevelse med et elegant og intimt miljø. Her vil man kunne sidde og nyde sin mad med udsigt udover det smukke azurblå vand og de svajende kokospalmer. Dernæst er der grillen, hvor fisk og skaldyr er fanget dagligt og tilberedes over åben ild. Her nydes maden i mens man har sandet i mellem tæerne eller på verandaen. Til sidst er der bar og loungen, som er et godt sted at tilbringe efter en endt dag ved standen. Bar og loungen har en afslappet og social atmosfære hvor man kan få en cocktail, mad eller spille pool. Her vil man også kunne sidde på en udendørs terrasse og nyde synet af Det Indiske Ocean.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m