« Tilbage

Diani Blu

Diani Blue er en charmerende, lille, intim og eksklusiv strandlodge, beliggende ud til Det Indiske Ocean. Lodgen er deelt placeret på Diani Beach, som for nylig blev kåret til 'Best Beach in Africa' og modtog rejsebranchens udgave af en 'Oscar' til Det 21. århundredes årlige Travel Awards. 

Eksklusivt i koncept, men afslappet i stemning - Diani Blue er indehaver af kun seks rummelige værelser indrettet i Swahili-stil (alle med air-condition), en central pool og udsigt over den sølv-hvide sand på Diani Beach.

Hvert værelse er placeret i hver sin egen stenbyggede hytte med egen indgang.
Præsenteret med typisk swahili-elegance har værelserne håndskårne hårdttræsmøbler og king-size eller to enkeltsenge (med myggenet). Værelserne; Azure, Lapis, Kobolt, Teal og Sky værelser har elegante franske døre, der fører til en privat terrasse med direkte adgang til poolen; Kingfisher-værelset har separat indendørs siddeområde og egen skyggefuld terrasse i haven. Hvert værelse er forsynet med sine egne liggestole og parasol ved poolen.

Diani Blue tilbyder en udendørs spisestue-terrasse, en lounge med privat bar, en luftig veranda med udsigt over poolen, badestrand og en palmeformet strandrestaurant - The Edge, hvorfra man har udsigt ud over Afrikas mest berømte bugt.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m