« Tilbage

Diani Sea Resort

Beliggende på de smukkeste uspolerede krystalhvide sandstrande på Kenyas sydkyst, ligger dette resort i skyggen af kokospalmer samt et utal af eksotiske træer og blomster. Diani Beach resort er alt inklusive og tilbyder det ultimative tropiske paradis. Dyreliv bugner i området, og forskellige varianter af aber kan ses hoppe rundt i nærheden.

Hotellet har 170 værelser. Værelserne er delt i 3 kategorier: Superior-værelser med udsigt til haven, Bahari-værelser med hav-/pooludsigt og suiter.
Alle værelser har fladskærms-tv, kaffe- og tefaciliteter. Familieværelser tilbydes i hver kategori.

Bahari-værelserne:
Nyd omgivelserne på altanen med en smuk sideudsigt over Det Indiske Ocean, tættere på poolen og havet. Alle møbler er lavet af lokalt træ i lokal afrikansk stil. De har myggenet, split-level aircondition, pengeskab, bruser, toilet, bidet samt telefon, minikøleskab, som genopfyldes dagligt af all inclusive madplanen, tefaciliteter og satellit-tv.

Ocean suiter:
Det Indiske Ocean kan nydes direkte fra solsengen på den store terrasse på tredje sal eller stueetagen. Alle møbler er lavet af lokalt træ i lokal afrikansk stil. Suiten har et soveværelse og stue; den byder på split-level aircondition, pengeskab, bruser, badekar, toilet, bidet samt telefon, minikøleskab, som genopfyldes dagligt af den altomfattende madplan, tefaciliteter og satellit-tv.

Superior-værelserne:
Omgivelserne kan beundres på altanen med en smuk udsigt over de frodige haver. Alle møbler er lavet af lokalt træ i lokal afrikansk stil. Alle værelser har myggenet, split-level aircondition, pengeskab (mod betaling), bruser, toilet, bidet samt telefon og satellit-tv.

Kokkene sætter en stor ære i at servere den friskeste mad. Næsten alt er tilberedt fra bunden og uden ikke-GMO-ingredienser, når det er muligt.
Diani Sea Resorts cateringteam har en blanding af spændende temaaftener i forbindelse med All-Inclusive-servicen. Disse omfatter italiensk, græsk, mexicansk, autentisk swahili, traditionel afrikansk og en fristende grill for blot at nævne nogle få.

Derudover er der også specialiteter a la carte og menuer til den særlige lejlighed. Disse inkluderer strandfrokost/middag eller romantiske middage, vinliste, cocktailliste og romantisk pool-ø-menu.
Der er et omfattende vinkort, international cocktailliste i de tre barer samt en smoothies/milkshakes-menu, der passer til både børn og voksne og giver noget for enhver smag.

Der er aktiviteter for en hver smag.
Her er daglige børneaktiviteter for at holde de vigtigste familiemedlemmer glade.

Så vel som daglige sportsaktiviteter heriblandt vandpolo, beachvolley, strandfodbold og vandfitness. Yderligere er der også mulighed for at dykke, kitesurfe, stå på jet-ski, komme på en bådtur eller fiske. 

De gamle favoritter indkludere: bordtennis, tennis, Bao (mancala-spil, det berømte kenyanske brætspil).

Heud over er det også muligt at få en introduktion til swahili-sproget og golf.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m