« Tilbage

Double Tree by Hilton Zanzibar

Double Tree Resort by Hilton Zanzibar, Nungwi, med de palmebladsbeklædte tage, ligger ved stranden i den større landsby Nungwi på Zanzibars nordspids tæt på den eftertragtede Nungwi Beach og blot 5 minutters gang fra bymidten. Hotellets tropiske have har udendørs pool.

Hotellet har 95 værelser i kategorierne rooms og suites. Hotellets værelser har hav- eller pooludsigt. Suiter ligger alle med havudsigt. Alle 95 værelser har egen balkon.

Hotellet har udendørs pool i den tropiske have og fitnesscenter, som tilbyder massage- og skønhedsbehandlinger samt yoga. Der er også mere aktive muligheder som at fiske, snorkle og dykke.

I Nungwi kan man besøge det lokale fiskemarked. Det er oplagt at tage på sejltur til Mnemba Island eller Tumbatu Island, som ligger på hver sin side af den nordlige Nungwihalvø .

Landsbyen Nungwi var førhen en traditionel fiskerlandsby, men er i dag et populært turistmål kendt for områdets ualmindeligt gode strande. Nungwi ligger en times kørsel fra Zanzibar City med det historiske Stone Town. Mnarani Natural Aquarium ligger blot 1,7 km fra hotellet. Andre strande i nærheden er Nungwi Beach (2 km) og Kendwa Beach (3,3 km).

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m