« Tilbage

Eagle View Safari Camp, Masai Mara

Eagle View er placeret på en bakketop i Mara Naboisho Conservancy med udsigt over Koiyaki Plains, et vandhul hvor mange dyr flokkes for at drikke og et jagtsted for rovdyr. Der er dyr at opleve året rundt - især løver, da området er hjemstedet for den største bestand af løver i Afrika.

Campen er udnævnt af National Geographic som værende i blandt de 25 bedste øko-camps i verden - og den eneste camp i Kenya på listen.

Værelserne

Eagle View Safari Camp består af 9 luksuriøse telte i to kategorier; "dobbeltværelserne" til to personer og familieteltene til 4 personer. Hvert telt byder på king-size dobbeltsenge eller to enkeltsenge, et badeværelse med bio-flush toiletter og to brusere, en indendørs og en udendørs safaribruser, Wifi på værelset, privat forhøjet udsigtsterrasse med enestående udsigt over Naboisho Conservancy. Eagle View er designet til at blende ind i naturen i området.  

Resaturant og lounge

At spise i den afrikanske bush er en oplevelse, der vækker alle 5 sanser. Det er en fredfyldt, spændende, tilfredsstillende og mystisk oplevelse. Lejrens restaurant er til fælles brug, og derfor er både den og loungen et område hvor mobiler skal holdes på lydløs og helst slet ikke medbringes. 

Økovenlig camp

Campen går ind for bæredygtig turisme og er en del af Basecamp Explorer Foundation, der har projekter inden for bl.a. bevaring af natur- og dyreliv. Visionen for Eagle View var at blande det bedste af økologisk arkitektur med state-of-the-art minimalistisk design for perfekt at komplementere de overvældende naturlige omgivelser. De har derudogver også en meget anerkendt fredningsmodel for dyreliv og naturbeskyttelsesforvaltning.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m