« Tilbage

Eagle View Safari Camp, Masai Mara

Eagle View Safari Camp, er udnævnt af National Geographic som værende i blandt de 25 bedste øko-camps i verden - og den eneste camp i Kenya på listen. Campen ligger tilmed i et af Afrikas bedste safariområder.

Beliggenhed

Eagle View er placeret på en bakketop i Mara Naboisho Conservancy med udsigt over Koiyaki Plains, et vandhul hvor mange dyr flokkes for at drikke og et jagtsted for rovdyr. Der er dyr at opleve året rundt - især løver, da området er hjemstedet for den største bestand af løver i Afrika.

Værelserne

Eagle View Safari Camp består af 9 luksuriøse telte, hvor der tilbydes king-size dobbeltsenge eller enkeltsenge. Samtlige telte har har egen terrasse med udsigt over Koiyaki-floden. Der er eget badeværelse og både indendørs og udendørsbrusere.

Eagle View er designet til at blende ind i naturen i området. Restauranten og loungeområdet er en "mobilfri zone". Alle måltider er inkluderet.

Økovenlig camp

Campen går ind for bæredygtig turisme og er en del af Basecamp Explorer Foundation, der har projekter inden for bl.a. bevaring af natur- og dyreliv. 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m