« Tilbage

El Karama Lodge

El Karama Lodge er et helt specielt sted, hvor naturen er budt med indenfor. Værtsparret Murray og Sophie opførte lodgen i 2006, og de har siden drevet den i en gennemført bæredygtig stil.

Den eksklusive lodge består af seks rummelige hytter og telte, som alle er bygget af natur- eller genanvendte materialer. De fleste er indrettet med mulighed for at bo som familie eller gruppe og har eget badeværelse. Lodgens beskedne størrelse sikrer en nærværende og personlig oplevelse, hvor der er stort fokus på komfort. 

Fra køkkenet serveres lækre, smagfulde retter af hjemmedyrkede råvarer. El Karama Lodge har eget tilhørende landbrug og en imponerende økologisk køkkenhave - så bliver det vist ikke mere lokalt!

Den afsides beliggenhed giver de bedste safariforhold, og der er en stor bestand af løve, gepard, zebra, giraf, flodhest, bøffel og mange andre dyr, som er mulige at opleve til fods eller på game drives. Fugleinteresserede vil heller ikke blive skuffede, og du kan opleve spændende, sjældne fuglearter.

Lodgen har pool og er desuden børnevenlig.

El Karama ligger en times kørsel fra Nanyuki.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m