« Tilbage

Elephant Pepper Camp

Elephant Pepper Camp, Masai Mara, er beliggende i Kenyas 30.000 ha store og stærkt dyrerige Mara North Conservancy, som grænser op til Masai Mara National Reserve. Campens placering er perfekt i sæsonen for den store migration, hvor store flokke af zebraer og gnuer kan ses passere området på deres vej fra Tanzanias Serengetisletter mod nord til Kenyas græsgange. Området er den nordvestlige bufferzone for Masai Maras store økosystem. Campen ligger således i et restriktivt fredningsområde, hvor turisttætheden er lav, da køretøjernes antal er begrænset af tilhørsforhold til områdets indkvarteringssteder. Fra campen er der mulighed for gamedrives både indenfor Mara N.C. og det tilgrænsende Masai Mara N.R.

Stedets skaber, italienske Stefano, er manden bag oprettelsen af Mara North Conservancy, hvor han bestrider formandsposten. Parret Stefano og Liz begyndte at komme her i 1980erne og er aktive i driften af campen og dens aktiviteter. Til trods for campens faste placering på stedet, har campen helt bevidst karakter af midlertidig placering og er faktisk let flytbar. 

Campen har sit navn efter stedets mange elefantpebertræer, warburgia ugandensis, hvis stærksmagende, men sunde blade og frugter falder i elefanters smag.

Fra campen arrangeres game drives, evening game drives, Mara River crossings tours, guided walks, kulturelle masaibesøg m.m.

Campen har 8 nye luksussafaritelte og 2 nyetablerede tented suits, som ligger i en lille lund af figen- og elefantpebertræer, og de er alle udstyret med egne badefaciliteter med brus og nu med rindende vand. 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m