« Tilbage

Elerai Camp

Campen er beliggende med den perfekte udsigt over Kilimanjaro, det højeste bjerg i Afrika. Campen ligger i rolige omgivelser i et stort privat reservat område 12 km sydøst for Amboseli National Park. 

Campen har en udsigt til Amboseli National Park i den ene retning og til Kilimanjaro i den anden retning, hvilket giver den absolut bedste placering. I området vil man bl.a. kunne se flokke af elefanter, farvelige fugle, bøfler, zebraer, gnuer, gazeller, masai-giraffer, løver og geparder.

Værelserne:

Campen har 12 bjergvendte deluxe telte og 5 store hytteværelser. Alle værelsestyper har eget badeværelse, hvor hytteværelserne også har luksuriøst badekar udover bruseren. Faciliteterne er med varmt rindende vand leveret af det miljøvenlige solcelleanlæg. Alle værelser er designet til at give dig et ophold i luksus. Hytteværelserne tilbyder elegante indrettede telte med egen private veranda og udsigt over sletterne og Amboseli National Park. I deluxe teltene får du mulighed for at sove under lærred og vågne til den smukke udsigt over Kilimanjaro. Der er mulighed for afkøling i dagtimerne på det store verandadæk.

Maden:

Restauranten på Elerai Camp tilbyder a la carte. Grønsager og frugter bliver dyrket lokalt af lejrens kokke. De tilbyder en bred vifte af retter og noget for enhver smag. Hvis man har særlige ønsker til maden, skal man blot oplyse det til køkkenet.

Udover den perfekte beliggenhed og de luksuriøse telte er der også en helt fantastisk campstemning. Uanset om du svømmer i poolen eller slapper af i dit telt, ville du kunne nyde dyrelivet omkring campen.

Der tilbydes aktiviteter såsom:

  • Game drives i Amboseli National Park eller i Elerai området
  • Autentisk Masai oplevelse med mulighed for at få et indblik i masaifolkets levevej
  • Bush walks
  • Night game drives.

 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m