Fanjove Island
« Tilbage

Fanjove Island

Fanjove Island ligger syd for Dar es Salaam og er en del af Songo Songo Archipelago i det sydlige Tanzania.

Der er i alt 16 eksklusive og lækre strandvillaer, diskret placeret blandt palmer og naturlig vegetation. Samtlige værelser har udsigt over stranden eller havet og har et afslappet miljø med en betagende udsigt. De er alle opført af naturlige og lokale materialer. Tanzanianske plantage teakgulve, traditionelle Makuti tage, koralstens vægge, døre udskåret af håndværkere fra Zanzibar o.s.v. To liggestole venter under en skyggefuld sala trellis. Badeværelserne har både indvendig og udvendig bruser. Der er også en Family Beach Villa med to soveværelser, herunder to enkeltsenge og en sofa (til en 3. person) i børnenes soveværelse.

Hver villa er på 120m2, og er udstyret med følgende:
Sengelinned i økologisk bomuldssatin, badekåber i økologisk bomuld, økologiske toiletartikler, hårtørrer, WIFI, minibar og espressomaskine, integrerede vægventilatorer, strandkurve, hatte og fouta håndklæder, Walkie-talkies til at kommunikere med teamet samt flere USB-opladningsudtag.

SPISNING PÅ FANJOVE:
Morgenmad og frokost serveres på den skyggefulde terrasse i det ikoniske fyrtårn fra det 19. århundrede, medmindre du foretrækker charmen ved en picnic på en sandbanke, som kan nås med båd eller intimiteten af en skyggefuld frokost på en af øens jomfruelige strande.

Om aftenen forvandles stemningen til noget magisk. Nyd lyset fra det oplyste fyrtårn eller nyd et bål på stranden. Det er også muligt at spise i privatlivets fred i din villa. Kokken Edmund, der er uddannet i Frankrig under en Michelin-stjernekok, vil tilfredsstille dine smagsløg med et velsmagende, sundt og lokalt køkken.

AKTIVITETER:
VANDSPORT:
Havkajakker og paddle boards er tilgængelige til brug, så du kan opdage øen og dens omgivelser fra vandet.

DYKNING & SNORKLING:
Et ophold på Fanjove byder på enestående muligheder for dykning og snorkling i varmt vand på ca. 28 °C og en sigtbarhed på op til 30 m. Det intakte koralrev strækker sig 11 km rundt om Fanjove, hvilket giver udsigt over fantastiske marine landskaber såsom undersøiske tinder og haver af kålkoraller.

HAVSAFARI:
Forskellige delfinarter findes hyppigt farvandet omkring Fanjove. Spinner delfiner og øresvin ses regelmæssigt, og med held kan du få mulighed for at svømme sammen med dem.

SANDSTRAND UDFLUGT:
Ved lavvande har vi adgang til en afsondret sandbanke, hvorfra du kan snorkle, svømme og se efter delfiner, og nyde en fremragende frokost med grillet fisk, som tilberedes lige foran dig.

Fitnesscentret på Fanjove vender ud mod havet og holder dig altid forbundet med naturen. Du kan lave en række træningsprogrammer, fra cardio og bodybuilding til crossfit. Hvis du nyder at løbe udendørs, er øen skabt til det med masser af løbestier.

SPA:
Nyd en terapeutisk behandling med havudsigt i spaen Fanjove, som fokuserer på havbaserede fordele. Tre nye thalassoterapibehandlinger er tilgængelige for klienter fra 1. juni med Hydromassage bad, Marine brusebad, Affusion marine brusebad med massage.

REJSEN DERTIL:
Gæsterne flyver fra Dar es Salaam via Mafia Island til Songo Songo Island. Coastal Aviation flyver en gang om dagen ca. 50 minutters flyvetid. Fra Songo Songo lufthavn er det en kort tur til kysten for en 45 minutters båd / dhow tur over til Fanjove øen. Ved ankomsten til øen træder du ud af båden / dhow i det lave vand og lige ud på den hvide sandstrand

SÆSONER:
Helt ærligt er Fanjove-øen vidunderlig at besøge hele sæsonen, og det er den perfekte destination efter en safarirejse. Månederne fra juni til oktober har tendens til at være tørre og varme med en temperatur på 16°C om natten til 35°C om dagen.

I dette kystområde i Tanzania falder den korte regntid i november og december og medfører en forårstid på øen. Plantelivet og blomsterne springer ud, efterfulgt af insekterne og det fantastiske og rige fugleliv. Fra november til marts bliver det varmere med over 20 ° C om natten og op til sidst i 30 ° C, nogle gange i de lave 40 ° C om på dagen. Under de lange regnskyl, fra midten af marts til maj, er lodgen lukket.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m