« Tilbage

Flamingo Hill Tented Camp

Flamingo Hill Tented Camp er beliggende ca. 2 timers kørsel fra Kenyas hovedstad, Nairobi, i den berømte Lake Nakuru National Park.

I nationalparken ligger saltsøen Lake Nakuru, som nok er mest kendt som en af de bedste flamingo-lokaliteter, hvor disse kan ses i varierende antal. Er man heldig og er ved søen på det rigtige tidspunkt, farves søbredden lyserød hele vejen rundt af 1.000-vis flamingoer. Det er dog ikke til at sige på forhånd, hvornår her er flest. Parken rummer også en tæt bestand af hvide og sorte næsehorn samt leoparder, der relativt ofte ses, ligesom den lokale løveflok.

The Flamingo Hill er en lille camp som består af 25 telte, der alle har udgang til privat veranda med udsigt over de grønne sletter. Teltene er indrettet med seng, myggenet, et lille skrivebord og eget badeværelse med rindende vand.

I restauranten serveres morgenmad, frokost og middag som bliver lavet af campens erfarne kokke. Flamingo Hills bar tilbyder også er udbud af både lokale og importerede drikkevarer, som gæsterne har mulighed for at nyde i campens komfortable lounge.

Flamingo Hill har også deres egen butik som sælger unikke og autentiske håndlavede gaver fra forskellige lokalsamfund i Kenya.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m