« Tilbage

Franschhoek Country House

Dette luksuriøse Country House ligger i den maleriske og vinproducerende Franschhoek dal. Denne herregård var tidligere et parfumeri oprindeligt fra 1890 og er fuldstændig restaureret i nyere tid.

Beliggenheden i udkanten af landsbyen, omgivet af fortryllende vingårde og majestætiske bjerge - kun 1 times kørsel fra Cape Town - er helt unik. Byen Franschhoek blev skabt i 1688 af de franske huguenotter og er blevet verdensberømt for sin store gæstfrihed, fortrinlige kogekunst, fremragende kunst og håndværk.

Herregården og værelserne er indrettet i flot og elegant stil. Der er 6 standard værelser, 5 luksus værelser, 2 havesuiter og 12 nyopførte villa suiter. Alle værelser har egne badeværelser, er flot møblerede og med ægte bomuldslinned. Der er loftsvifte eller aircondition samt kaffe- og te faciliteter. Nogle værelser har satellit-TV, pejs, gulvvarme, og de fleste har balkon eller privat terrasse.

Der er 2 swimmingpools (den ene opvarmet) med direkte udsigt til bjergene.

Monneaux restauranten på hotellet er velkendt for sit moderne franske køkken og er klassificeret som en af Sydafrikas bedste restauranter. A la carte-frokoster bliver serveret i den rolige have, mens aftensmaden nydes i den elegante spisestue eller på den tilhørende veranda. Vinlisten omfatter en lang række af de bedste lokale vine, som også kan nydes i den hyggelige vinbar eller i vinkælderen.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m