« Tilbage

Fumba Beach Lodge

Fumba Beach Lodge er omfattet af elegance og service på højt niveau. 30 minutter fra Zanzibars hovedstad, Stone Town, er lodgen langt væk fra alle de travle turistområder. Dette er et perfekt sted at nyde roen og drømme, svømme, dykke, vandre i de tropiske haver eller få tilrettelagt en hel særlig romantisk aften på et af ejendommens  ”hemmelige steder”. Der er oprettet flere private dæk, verandaer og små gemmesteder for at sikre et roligt og privat miljø for den ultimative romantiske ferie.

Lodgen ligger på Fumba Beach-halvøen i Menai Bay Conservation Area. Dette er både en maritim havn og et miljøprojekt. I 1998 blev Fumba-halvøen af World Wild Life Federation udpeget til et område med enestående naturlig skønhed.

Fumba Beach Lodge tilbyder i alt 26 rummelige ensuite-værelser omgivet af beskyttede strande.

20 værelser er deluxe 'bandas' med ensuite badeværelser, private terrasser, en fantastisk udsigt over havet og haven, alt sammen velegnet til familier eller par. Dette er de såkaldte deluxe-værelser med havudsigt og delvis værelser med havudsigt.

Fire værelser er luksussuiter, og endelig er der to specielle Baobab-suiter.

Alle vores værelser er privat beliggende i gåafstand fra hovedbygningerne.

Restauranten er kendt for kun at bruge de bedste ingredienser, der blomstrer under den afrikanske sol, såsom: friske urter, citrongræs, ingefær, hvidløg, blomkål, aubergine, zucchini og gulerødder, og de mest solmodne saftige tomater, du nogensinde har smagt. På Fumba-halvøen har man nogle af de mest frugtbare jordarter på Zanzibar, hvilket giver de mest fantastiske, søde, modne tropiske frugter: mango, bananer, kokosnødder, jackfrugt, passionsfrugter og appelsiner.

Med det varme vand i Det Indiske Ocean som nabo, er det helt naturligt, at menukortet indeholder fantastiske menuer med tun, snapper, barracuda, hummer, rejer og krabber. Alt dette friske råvarer og skaldyr leveres dagligt.

Altid med et smil og en sang starter kokkene tidligt om morgenen med at hugge, grille, bage og lave mad. På trods af Afrikas brændende varme giver de gæsterne en af ​​de bedste måltider på øen hele dagen.

Zanzibar er synonymt med krydderier, og det er selvfølgelig også en væsentlig del af det kulinariske køkken på Fumba Beach Lodge.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m