« Tilbage

Gold Zanzibar

Gold Zanzibar er et 5-stjernet hotel beliggende på skønne Kendwa beach på det nordvestlige Zanzibar.

Der er fire typer værelser; deluxe, beach suite, beach villa og jungle villa. De rangerer i størrelse fra 70 m2 til 200 m2. Nogle med hav- og have udsigt og nogle med deres egen pool og private adgang til stranden. Nogle beliggende direkte nede til stranden, nogle med udsigt til både have og hav. 

Faciliteterne inkluderer spa og wellness hvor det er muligt at få både massager og ansigtsbehandlinger. Yderligere er der et fitness område hvor man kan træne maskiner eller dyrke aerobic. Der er aerobic gruppe sessions med træner på inkluderet i opholdet. 

Hotellet har 2 barer og 2 restauranter hvori man kan nyde en drink inden den udsøgte middag. Den ene med live kokkerering, hvor man kan se de dygtige kokke lave maden lige foran én. Den anden byder på muligheden for at nyde middagen direkte på stranden.
Fra morgenmaden til middagen tilbyder de tilsammen på italienske, franske, mauritiske og lokale retter, den ene mere eksklusiv end den anden.

I nærheden af hotellet er det muligt at snorkle, tage ud og sejle eller bare svømme i det klare vand. Det er muligt at besøge den gamle del af byen som i dag er et UNESCO-site. Der kan arrangeres krydderi tours, hvori man kan opleve de mange krydderier og sanser Zanzibar har at byde på.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m