« Tilbage

Hodi Hodi Beach Houses

Hodi Hodi Beach Houses repræsenterer en unik perle langs Zanzibars kyst. De tre boutique-villaer er individuelt designede og tilbyder en bred vifte af overnatningsmuligheder til grupper fra to til atten personer - direkte til den flotte hvide sandstrand Matemwe Beach. 

Filosofien bag Hodi Hodi handler om ansvarlig turisme og en bæredygtig oplevelse.
Hodi Hodi køber lokale råvarer, optimerer deres brug af vand og strøm og genbruger hvor muligt. Alle medarbejdere på hotellet er fra den nærliggende by og hotellet har en tæt relation til den lokale skole.

Hodi Hodi ligger ca. 1 times kørsel fra lufthavnen.

Maden på hotellet har inspiration fra Spanien, Indien og Mellemøsten, men ingredienserne kommer fra øen tilsat alle Zanzibars lækre krydderier.

 

Værelser

Hotellet har 7 værelser beliggende i 3 Beach Houses. De 2 af husene kan rumme 6-8 personer, her er 2 dobbeltværelser og en familie suite i hvert hus. Husene kan bookes enten til en stor familie eller på individuelt plan i dobbeltværelse. Det tredie hus har plads til max 5 personer og er for familien der gerne vil have mulighed for at være lidt for sig selv, men stadig benytte faciliteter. Hotellet har en restaurant samt en minipool.

Poa Beach House har en moderne og kølig stil. Villaen er fleksibel med mulighed for at rumme en gruppe frA seks til otte personer eller opdeles i tre separate værelser, velegnet til individuelle bookinger. På øverste etage er der en rummelig familiesuite til fire personer med privat tagterrasse og en solnedgangslounge. Stueetagen har private dobbeltværelser, der åbner direkte ud til Matemwe-stranden.

Dua Beach House, med betydningen 'bøn' eller 'velsignelse', er bygget i en charmerende kolonial arabisk stil. Villaen giver plads til havets brise gennem de rummelige, kølige interiører. To solterrasser giver mulighed for solbadning – den ene vender mod månens opgang, den anden mod solnedgangen. Indendørs er der en hyggelig lounge, der er ideel til afslapning, og der kan arrangeres privat spisning. Du kan booke hele Dua Zanzibar Beach House til en privat husfest for op til seks personer eller en familiegruppe på otte.

Toto Beach House, den tredje mini-villa, har en familiesuite i stueetagen med en dobbeltseng og tre enkeltsenge. Én enkeltseng deles med dobbeltsengen, og der er to køjesenge i et tilstødende rum. Toto Beach House er ideel for en familie, der ønsker deres egen plads, samtidig med at de deler faciliteterne med de andre Hodi Hodi-huse og bevarer privatlivet.

 

Aktiviteter og faciliteter

På Hodi Hodi Beach Houses kan dine dage indeholde uforglemmelige øjeblikke som en fortryllende lyserød solopgang over Det Indiske Oceans horisont, afslappende morgener, friske tropiske frugtplatter, gåture langs den smukke strand, lette frokoster, spændende delfinspotning på halvdagsture, besøg i det historiske Stone Town til shopping og sightseeing, eventyr på andre strande, skønne aftensmåltider med frisk skaldyr ved poolen under stjernerne og en behagelig søvn med vinduerne åbne, mens lyden af bølgerne på revet i det fjerne skaber en beroligende symfoni. Derudover tilbydes spændende udflugter som dykning og snorkling ved den smukke Mnemba Atol, kitesurfing, besøg i Stone Town, krydderitur på en af øens krydderigårde, fiskeri fra lokale både og meget mere. Hodi Hodi Beach Houses er stedet, hvor uforglemmelige minder og paradisets skønhed, komfort og eventyr venter.

 

Faciliteterne på Hodi Hodi Beach Houses inkluderer komfortable senge, privatliv, moderne bekvemmeligheder og nem adgang til alt, hvad dette skønne sted har at byde på:

 • Hvide sandstrande
 • Tropiske haver
 • Bar
 • Cocktail-pool
 • Frisk, lokal mad, der tilberedes dagligt
 • Te- og kaffestation
 • En varm og rolig lagune
 • Mulighed for snorkling og dykning i nærheden

 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

 • Tilbud på safarirejser
 • Afbudsrejser
 • Vores Diamant-bog som PDF
 • Safari-historier, video, konkurrencer m.m