« Tilbage

Hodi Hodi Bush Camp - Ruaha

Hodi Hodi Bush Camp - Ruaha National Park

Den nye søster camp til vores populære Hodi Hodi Beach Houses på Zanzibar er beliggende to timers kørsel fra Iringa, og en afvekslende køretur gennem landsbyer og skove bringer jer til denne intime og luksuriøse bush camp, som er opført på et hesteskoformet højdedrag med fantastisk udsigt til det omkringliggende vildtreservat samt Ruaha National Park. Der er i alt 7 teltsuiter, som alle har panoramaudsigt ud over bushen. Der er 4 dobbelttelte og 3 familietelte, beliggende med god afstand imellem hinanden og på hver sin side af hovedhuset med opholds- og spisefaciliteter. Familieteltene består af to sammenbyggede teltsuiter med et loungeareal imellem. Disse vil være helt ideelle for en familie eller f.eks. to gode vennepar.

Teltsuiterne er lækkert indrettede med stor møbleret teaktræs balkon med behagelige møbler, hvor man kan sidde og nyde den fantastiske udsigt, store rummelige soveværelser med gode senge, samt murede badeværelser med toilet, bruser og håndvask. Teltdugene har åbne sider, naturligvis med insektnet, så man kan nyde udsigten også inde fra teltet, og alle teltsuiter har stråtag. Måltiderne indtages normalt omkring et stort åbent ildsted, og ved baren og loungen er der også en lille pool samt udsigt til det nedenfor liggende vandhul, hvor flere forskellige dyr, bl.a. kudu, impala, zebra, bavianer og vortesvin kommer for at drikke. Med lidt held kan både elefanter og leoparder også komme forbi.

Hodi Hodi Bush Camp er stærkt involveret i lokalsamfundet. Råvarer til måltider bliver købt lokalt, primært i den lille landsby Makifu.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m