« Tilbage

Hotel Riu Jambo

Hotel Riu Jambo ligger på Zanzibars nordkyst med 66 km til lufthavnen ved det turkise vand på Nungwi Beach, et af de smukkeste steder på øen at se den utrolige solnedgang. I smukke naturlige omgivelser er dette 24-timers alt inklusive hotel i Zanzibar det perfekte sted at flygte fra hverdagens udfordringer, slappe af og koble fra.

Dette strandresort i Zanzibar, Tanzania, er bygget i traditionel arkitektonisk stil og tilbyder mere end 300 elegante værelser, der er omhyggeligt designet for at sikre et afslappende ophold. Hotellet har 3 typer værelser med mere eller mindre havudsigt. 

Her er dobbelt værelser med have, delvis-, fuld havudsigt eller handicapvenligt. De har alle en kingsize seng (180 x 200 cm) eller to enkeltsenge (110 x 220 cm), en sofa i loungen, aircondition, en værdiboks, et minikøleskab, en kedel, satellit-tv og en balkon eller terrasse.

Så er her dobbet superior værelser hvor der er en kingsize seng (180 x 200 cm), et opholdsområde med en sovesofa, aircondition, pengeskab, minikøleskab, elkedel, satellit-tv og balkon eller terrasse.

Til sidst er er familieværelser som har to soveværelser, ét med en king-size seng (180 x 200 cm) og ét med to enkeltsenge (110 x 220 cm), et rummeligt opholdsområde med en sovesofa, aircondition, en pengeskab, et minikøleskab, en kedel, satellit-tv og en terrasse eller altan.

Dette strandhotel tilbyder en række aktiviteter, natteunderholdning, levende musik og shows for alle aldre. Der er 4 fantastiske udendørs pools, hvoraf den ene har en poolbar udelukkende for voksne. De yngste gæster kan hygge sig i børnebassinet eller i RiuLand børneklub med underholdningsteam. Sportselskere er forkælet med et bredt udvalg af muligheder, herunder kajaksejlads og padlesurfing. Batterierne kan genoplades i Renova Spa med et bredt udvalg af behandlinger.

Hotel Riu Jambo tilbyder en bred vifte af spisemuligheder, hvori de bedste smagsoplevelser fra hele verden kan nydes, fra mere traditionelle retter i den asiatiske restaurant til internationale restauranter med show-cooking-stationer og oversøiske à la carte-gourmetrestauranter. De forskellige barer tilbyder forretter, snacks og drinks hele dagen, med RIUs 24-timers all-inclusive service.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m