Ikweta Safari Camp
« Tilbage

Ikweta Safari Camp

Med blot 10 dejlige og rummelige telte ligger denne yderst charmerende camp tæt ved hovedindgangen til den store Meru National Park.

Ca. 2 kilometer fra Murera som er indgang til Meru National Park ligger denne meget flotte telt camp. Campen har 10 smukt indrettet telte i afrikanskstil med stråtækt loft. Det er et bevidst valg kun at have 10 telte for at gøre opholdet roligt og intimt. Teltene i denne camp har alle eget toilet og bad, privat veranda, der er åbninger i teltdugen så både naturen og dyrelivet kan høres lige udenfor, men med myggenet så man ikke er generet af de små insekter i sit telt. Der er strømudtag i alle teltene samt gratis Wi-Fi. 

Ikweta er en dejlig blanding af komfort, Afrika atmosfære, dejlige måltider og et personale som med smil gør ens ophold til en stor fornøjelse.

Der bydes på varmt/koldt vand 24 i døgnet, trådløst internet, tv, bar samt ikke mindst en indbydende swimmingpool i den smukke have. Ikweta er et ideelt udgangspunkt til safari i den yderst varierede park som kun få turister besøger.

Opholdet er baseret på helpension og maden er lavet på bestilling af friske råvarer enten fra egen avl eller lokale producenter. Der er mulighed for at få en vegetarmenu. Campen tilbyder fleksible måltider afhængig af gæsternes ankomst og afgang.  

Ikweta Safari Camp har ved fælles arealerne både bar, lounge, restaurant og en stor swimmingpool. Ved siden af campen er der et sti-system som man kan bruge til at strække benene og nyde naturen på en gåtur efter en dag med gamedrives. 

Ikke underligt at campen får særdeles gode anmeldelser fra sine gæster.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m