« Tilbage

Jacaranda Indian Ocean Beach Resort

På dette skønne resort er der 100 værelser fordelt i smukke omgivelser. Der er sol, strand og vand, og rolige omgivelser. 

Indian Ocean Beach Resort ligger på en smuk hvid sandstrand omgivet af gamle baobab træer og svajende palmer. Området har også en rig historie og værd at bemærke er lysekronen som man finder i lobbyen på resortet. Det var en gave til Sultanen fra de Britiske handelsfolk. Resortet er beliggende på Diani Beach ved sydkysten af Mombasa. 

 Der er værelser som vender enten mod haven eller med havudsigt. Derudover er der værelser som ligger helt ned til stranden. Værelserne der har udsigt haven, som er flot vedligeholdt, kan nyde de oprindelige træer og buske. Værelserne med havudsigt har flot udsigt til det blå Indiske Ocean, her har man også udsigt til en magisk solnedgang. Værelserne der ligger ned til stranden giver en smuk, vuggende lyd af bølgerne der slår mod stranden og rigtig dejlig udsigt til stranden og vandet. 

I mellem værelserne er der mindre pools for gæster som ønsker at dyppe sig og få en rolig svømmetur væk fra den store pool. 

Der er rig mulighed for at drikke og spise godt på dette resort. 

The Spices Restaurant ligger med smuk udsigt og serverer mad af høj standard og et bredt udvalg af vine. 

Ocean Terrace har en ala carte menu med snacks, lette anretninger, børnemenu og grill. 

The Sultan's Bar er en klassisk bar med varme farver. Her er et godt udvalg af drikkevarer Nyd en sundowner mens pianisten leverer baggrundsmusikken.

På Baobab terrace kan du nyde den friske havbrise mens du nyder morgenkaffen og et stykke friskbagt morgenbrød. Her kan du også nyde en smuk solnedgang og en lækker cocktail senere på dagen.     

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m