« Tilbage

Julia's River Camp

Julia's River Camp i Masai Mara er et 2,5-stjernet teltcamp i Masai Mara National Reserve. Teltene er meget komfortable og giver mulighed for at være midt i naturen og opleve de vilde dyr. Samtlige telte vender ud mod Talek-floden og har egen veranda, hvor man kan nyde udsigten.

Teltene ligger i forskellige sektioner af lejren og har eget badeværelse med varmt vand døgnet rundt. Der er 3 forskellige fælles telte, hvor gæsterne kan slappe af og nyde en drink efter en lang dag med safari.

Campen består af et venligt og imødekommende personale, som står klar til at skabe den bedste safarioplevelse for dig. Der er to restauranter i teltlejren, som laver mad fra både det spanske og det internationale køkken. Der er også mulighed for at bestille madpakker hvis man skal på en heldagstur i reservatet.

Campen er ikke indhegnet, hvilket betyder at man kan opleve giraffer, bøfler, løver og andre dyr tæt på. Dog skal man ikke være nervøs for sikkerheden på stedet.

Ved at bo i Julia's River Camp får man enestående autentiske safarioplevelser i en camp der blender ind i naturens omgivelser midt i Masai Maras savanne.  

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m