« Tilbage

Karafuu Beach Resort and Spa

Beliggende på en strækning af pudderhvidt sand og en smuk tropisk have på øens østkyst, kun 50 minutters kørsel fra lufthavnen, er Karafuu det eneste hotel, hvor du kan nyde en behagelig svømmetur i havet ved lavvande. En 200 meter lang sti foran hotellet fører dig fra stranden til en kæmpe naturlig swimmingpool.
Uanset om du slapper af på en solseng, tager en dukkert i det krystalklare vand i Det Indiske Ocean eller nyder en måneskin spadseretur gennem endeløse palmelunde, er Karafuu Beach Resort and Spa et ideelt valg.

Duften af Zanzibar-krydderier er deres "trait d'union", mellem traditionelt swahili-køkken, italienske lækkerier, internationale specialiteter og kosher-menuer. Et udvalg af fire restauranter og fem barer, for at tilfredsstille enhver krævende gourmand.

Deres spa byder på et vælg af eksklusive massager og signaturbehandlinger til både mænd og kvinder. Samt en udendørs Thalasso-pool for at revitalisere dit sind, krop og sjæl. Kropsbehandliger findes i svensk, swaili og orientalsk stil. Ansigtsbehandlinger fås med naturlige produkter af høj kvalitet. Der er et privat dæk og en Thalasso behandlingspool. 

Hotellet har i alt 135 værelser i forskellige størrelser og udformninger. Alle med eget badeværelse, minibar, air conditioning, kaffe/te, tv, hårtørrer pengeskab osv. Heri blandt villaer med plads til 6 personer, havudsigt og nogle med egen dybbepool. Suiter med plads til max 3 personer også med havudsigt, junior suiter; med plads til max 4 personer også med havudsigt. Så er der hytterne, Bodeni, Masai og de havevendte værelser der alle kan huse mellem 3 og 4 personer, som enten har begrænset havudsigt eller vender mod poolen eller den botaniske have. 

Resortet har mange forskellige aktivitetsmuligheder i deres fuldt udstyret Afya Gym Club, bl.a. tennisbaner, fodbold og beachvolley, petanque, bordtennis, bordfodbold, pool bord, udendørs kæmpeskak og børneklubben. De har også deres eget Wimbi "Padi" dykkercenter, med kvalificerede dykkerinstruktører, glasfiberbåd og professionelt dykkerudstyr, som er nøglen til at opdage de bedste Zanzibars dykkersteder med uberørt koralrev og stimer af fisk. Oplev øens skønheder med vores guidede udflugter: Stone Town bytur, krydderitur, Prison Island, Jozani-skov, delfintur, blå safari og snorkling i Fumba. 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m