« Tilbage

Kendwa Rocks Beach Hotel

Dette skønne strandhotel, Kendwa Rocks Beach Hotel, er beliggende i forreste række til den kridhvide sandstrand, og dermed kun få skridt fra det varme Indiske Ocean. Her vil den afslappede Zanzibar-atmosfære få jer til at glemme alt om stress og jag.

Kendwa Rocks tilbyder værelser i tre forskellige kategorier; Economy, Standard og Luxury. Economy Room er yderligere inddelt i Forest og Africa værelser.

Forest Rooms er placeret i tre hyggelige bungalows. Værelserne er indrettet med møbler lavet af træ fra traditionelle swahili både, aircondition, faner, køleskab og sikkerhedsboks.  Fra værelserne der udgang til verandaer med udsigt til den frodige have.

Africa Rooms er indrettet med aircondition, faner, køleskab og sikkerhedsboks. Værelserne 1 til 3 har udgang til en stor veranda og 4 til 6 har udgang til egen balkon, alle har udsigt til haven og hotellets springvand.

Der er mulighed for at opgradere fra Economy Room til enten Standard eller Luxury Room mod et tillæg. Alle værelser er placeret i de skønneste omgivelser, omringet af kokospalmer og den frodige tropiske have.

På hotellets restaurant, The Mermaid Restaurant serveres der alt lige fra frisk hummer tilberedt over grill til sushi og fra baren kan I sippe eksotiske drinks, alt imens I kan beundre solnedgangen over det Indiske Ocean.  

Kendwa er beliggende bare en times kørsel fra Zanzibar by mod den nordligste del af øen. Fra hotellet kan I nyde de smukkeste solnedgange og se hvordan måneskinnet spejler sig i havet. Hotellet er, med sin beliggenhed, det perfekte tilflugtssted for en skøn og afslappende badeferie. Er man til mere end ren solbadning, udbyder hotellet også en række aktiviteter som snorkling, dykning og fisketure, som man kan nyde på det turkisblå vand.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m