« Tilbage

KIA Lodge

KIA Lodge ligger afsides, men alligevel blot 4-5 km fra Kilimanjaro International Airport. Med en høj beliggenhed på en bakke i et typisk østafrikansk safarilandskab har man her i klart vejr en enestående udsigt til Mount Kilimanjaro, Afrikas højeste bjerg, Mount Meru, Blue Mountains og de omgivende Maasai sletter. Kilimanjaros sneklædte bjergtop ses særligt tydeligt i belysningen om morgenen og ved solnedgang. KIA Lodge er med sin beliggenhed et godt udgangspunkt for ture til Mount Kilimanjaro og de nordlige safaridestinationer.

Lodgen har 40 værelser, opført som små hytter i afrikansk stil, alle med eget bad og toilet. Den tilhørende restaurant har en afvekslende menu. Stedets savannehave er hjemsted for mere  end 100 forskellige fuglearter. Med lodgens høje beliggenhed giver den tilhørende swimmingpool i klart vejr et 360 graders panoramaudsyn til de omgivende bjerge og sletter.

Fra stedet er der mulighed for aktiviteter som besøg i masailandsbyer eller dagture til Tarangire National Park og Lake Manayara National Park, Hot Springs og Arusha National Park (1 times kørsel). Fra lodgen er der o. 45 min kørsel til Arusha.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m