« Tilbage

Kilaguni Serena Safari Lodge

Lodgen, der ligger i den vestligste del af Tsavo West, er blandt de ældste bygget inde i en nationalpark i Kenya. Den klassiske bygning i lavasten med stråtag er sat fint i stand for nylig og overtaget af Serena-kæden, hvilket borger for høj kvalitet og service samt god mad. Bygningerne ligger omkring et vandhul med et rigt dyreliv.

Her findes 56 værelser inkl. enkelte familierum og suiter. De er alle smagfuldt indrettet, har privat veranda og et luksusbetonet toilet med bad. Fra restauranten og baren er der udsigt over vandhullet, mens den frodige have har en dejlig swimmingpool med omkringliggende soldæk. Lodgen rummer også et lille konferencecenter og massagefaciliteter.

Kilaguni Serena Safari Lodge er ideelt placeret for besøg af alle Tsavo West nationalparkens attraktioner som f.eks. Mzima Springs, Roaring Rock, Lion Rock og flere vulkanske områder.

Lodgen ligger med lige lang afstand til Nairobi og Det Indiske Ocean ved Mombasa. Der er ca. 280 km og 4 timers kørsel til Nairobi, mens kørslen til Mombasa går tværs gennem nationalparken til hovedvejen mod kysten. Lodgen har sin egen airstrip kun én km væk og ca. en times flyvning hhv. fra Nairobi og kysten.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m