« Tilbage

Kuhama Camp Ngorongoro

At tilbringe en nat på kanten af Ngorongoro-krateret er et privilegium, da der kun er en håndfuld indkvarteringssteder på kraterkanten af hensyn til bevarelsen af naturen. Ngorongoro Kuhama Camp ligger på den østlige kant af krateret og består af 16 telte fordelt over Lemalas særligt private campingplads, kun få hundrede meter fra Lemala kanten og indgangen til nedkørslen til kraterbunden. Fra lejren tager det næppe 15 minutters kørsel for at komme videre til kraterbunden, der er hjemsted for tusindvis af dyrearter.

Indkvarteringen foregår i rummelige telte med trægulve, der hver især har egen veranda med tilhørende to safaristole, der lægger op til afslapning i de skønne omgivelser.

Hovedteltet er rummeligt og godt ventileret med spiseborde og spisebordsstole, bestik, porcelæn, duge og andre faciliteter, der tilbydes på en standardrestaurant. Campen serverer tre måltider om dagen – morgenmad, frokost og aftensmad; med 3 retters menu til frokost og middag. Aftenerne bruges socialt omkring et knitrende lejrbål i et fredfyldt og roligt område – dog indimellem afbrudt af fjerne dyrekald.

 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m