« Tilbage

La Pirogue

Beliggende på den fantastiske solnedgangskyst giver La Pirogue direkte adgang til mere end 1 km hvid sandstrand og krystalblåt hav. Der er også masser af steder at læne sig tilbage på selve resortet, med 3 forskellige pools at vælge imellem.

Resortet har uendelige faciliteter og muligheder at der er noget for enhver smag. 

4 barer og 3 restauranter, en pool, tropiske haver og en herlig hvid sandstrand giver mulighed for sindsberoligende mad og omgivelser. Et væld af familieaktiviteter er tilgængeligt så som en separat børne- og teenagerklub samt børnevenlige golf- og spa-oplevelser. Her er selvfølgelig også spa og golf muligheder for de voksne.

 

Værelser

Med livlige farver og lokale kunstværker, fiskerbådsinspirerede stråtag og skrå lofter er indkvartering på La Pirogue fuld af traditionel mauritisk charme.

Alle værelser indeholder:

 • 40" LCD fladskærms-tv
 • Gratis Wi-Fi
 • Individuelt styret klimaanlæg
 • Elektronisk værdiboks
 • Te & kaffemaskine
 • Fuldt udstyret minibar
 • Hårtørrer

Beach pavilion (standard og familie)
Individuel pavillon i stueetagen for to i traditionel mauritisk stil med stråtag, afslappende neutral atmosfære og stænk af tropiske farver.
Værelset har et moderne badeværelse med separat badekar og bruser, en møbleret privat terrasse og en fortryllende udsigt over lagunen og havet.
Kan forbindes med nabopavilionen og blive til et familieværelse.

Garden bungalows (Strandard, familie og premium)
Traditionel stråtagsbungalow for to, med højt til loftet og pulserende mauritiske møbler. Beliggende i kokosnødlunden har værelset et moderne badeværelse med separat bruser og badekar samt sin egen private terrasse med en fantastisk havudsigt.
Kan forbindes med nabobungalowen og blive til et familieværelse.

Senior suite pavilion
Luksus suite i stueetagen for to, pyntet i rige, varme farver med det fineste lokale interiørdesign og indretning. Nyd et separat opholdsrum, moderne badeværelse med separat bruser og badekar samt en privat møbleret terrasse.
Senior Suite-gæster har også adgang til deres helt egen havepavillon på stranden med en velassorteret minibar, plus en 24/7 privat butlerservice for at gøre enhver feriedrøm til virkelighed.

 

Restauranter og barer

Wolmar
Fantastiske morgenbuffet. Restauranten med åben planløsning er også åben om aftenen og serverer globale gourmetbuffeter på live madlavningsstationer.

Magenta Seafood
Omgivet af vand er Magenta Seafood speciliserer køkkenet sig i det bedste lokale fisk. Hver fredag aften er der en overdådig strandgrill, akkompagneret af traditionel mauritisk Séga-musik og dans.

Coconut cafe
The Coconut Cafe laver autentisk lokal street food, plus pizzaer og frisk juice. En afslappet atmosfære ved havet med infinity-poolen og den hvide sandstrand lige i nærheden.

Van Der Stel
Vinelskere vil føle sig hjemme med 60 vine til at prøve på glas. Ingen grund til at føle sig overvældet af valg, da sommelieren vil være klar til at give tips og smagsnoter, plus forslag til at parre vinene med et ostebord eller andre lette måltider.

Medine Bar
Gør et stop ved Medine Bar og vælg fra deres omfattende menu med lokale rom, La Pirogue-signaturdrinks eller en go-to-drikke. Dette er også stedet at være for live underholdning og musik.

Le Morne
Nyd lokale øl, signaturcocktails og meget mere på denne fantastiske strandbar, der tilbyder sæder på forreste række til den spektakulære daglige mauritiske solnedgang. Her tilbydes også en lækker frokostmenu, lette måltider og snacks samt live underholdning og DJ's om aftenen.

 

Aktiviteter

Aktiviteterne på resortet er mange, både for børn og voksne. 

Her er mulighed for at male, at prøve lokale snaks med en god historie, zumba, lære om de lokale koraller, lave musik, et hav af vand- og landaktiviteter. Kun en tåbe ville kede sig her og skulle man have lyst til at give sig selv lidt forkælelse så har spaen mange forskellige behandlinger at vælge imellem. Det er også muligt at udfordre hinanden i golf. 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

 • Tilbud på safarirejser
 • Afbudsrejser
 • Vores Diamant-bog som PDF
 • Safari-historier, video, konkurrencer m.m