« Tilbage

Lake Bunyonyi Overland Resort

Lake Bunyonyi Overland Resort er beliggende i naturskønne omgivelser blot få meter fra Lake Bunyonyi. Det er den ideelle base for de som gerne vil udforske søen eller besøge bjerggorillaerne i det sydvestlige Uganda eller Rwanda.

Navnet Bunyonyi betyder "the place of little birds", og er et oplagt sted at opleve Ugandas rige fugleliv.

Der er et væld af indkvarteringsmuligheder at vælge ud fra ved et ophold på Lake Bunyonyi Overland Resort herunder b.la. safaritelte, værelser og hytter.

Møblerede safaritelte: Resortets 10 møblerede safaritelte, er placeret på en platform med egen terrasse og en skøn udsigt over Lake Bunyonyi. De komfortable telte er indrettet med twin beds, elektronisk lys, to instruktørstole, et skrivebord og en hængekøje. Safariteltene er med delte toilet- og badefaciliteter.

Hytte: Fra hytterne er der en fantastisk panorama udsigt over Lake Bunyonyi. Værelserne er enten indrettet med twin beds eller double beds og har udgang til egen lille privat terrasse samt eget badeværelse og toilet.

Familie hytter: De to store familie hytter er fyldt møbleret inklusiv tv og består af et køkken, to soveværelser med plads til fire personer samt egen terrasse.

Værelser: Bunyonyi Overland Resorts fire værelser er placeret i en bygning for sig med fælles terrasse. Værelserne deler toilet- og badefaciliteter med campingpladsen og safariteltene.

Derudover er der også mulighed for at leje et telt eller medbringe sit eget og overnatte i Lake Bunyonyi Overland Resorts have.

 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m