« Tilbage

Lake Eyasi Safari Lodge

Placeret på en bakkeskråning ligger Lake Eyasi Safari Lodge. Fra lodgen findes en unik udsigt ud over den såkaldte Soda Lake og over til Ngorongoro-området. Lake Eyasi Safari Lodge har hele 16 smagfulde, fuldt møbleret og rummelige værelser som alle ligger inden for lodgens grundareal. Alle værelser har egen veranda med udsigt udover søen Soda Lake. 

Hovedbygningen huser reception, lounge, bar, ude- og indendørs spisearealer samt gave-butik såvel som et øvre dæk med åben himmel. Lodgens svømmingpool er oplagt at nyde efter en lang dag med uforglemmelige safarioplevelser. Der servers hver dag en delikat og forfriskende kontinental buffet. 

Regionen Lake Eyasi, syd-vest for Ngorongoro, er hjemsted for folket Hadza bushmen, som er de sidste overlevende fra en civilisation som ikke er meget bekendt med landbrug og lignende. De lever af at jage vildt med bue og pil samt af bær og frugt indsamlet i direkte fra bushen. Hadza folkets forfædre var de første mennesker langs Rift Valley for godt og vel 200 år siden.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m