« Tilbage

Lake Manyara Serena Safari Lodge

Lodgen er højt beliggende på den 900 meter høje Mto wa Mbu klippeskrænt i Arusha regionen i det nordlige Tanzania med en vid udsigt over Lake Manyara i nationalparken af samme navn og Great Rift Valley.

Lake Manyara er en 40 km lang og 13 km bred lavvandet, alkalisk sø i en kløft i Great Rift Valley med en meget skiftende vandstand og følgelig fugleantal. Lake Manyara National Park dækker o. 325 kvadratkilometer, hvoraf o. 1/3 typisk er dækket af vand.

Lodgen har 67 værelser, herunder 1 suite, i runde toetages hytter med mindre balkon, som ligger fordelt rundt om på lodgens grund ud til klippens kant for at give den bedste udsigt til den klare sø. Udsigten til Lake Manyara kan både nydes inde fra stedets spisesal og ude fra horisontpoolen med de tilhørende faciliteter, hvis beliggenhed tilgodeser panoramaudsigten til hele det omkringliggende naturområde.

Lodgen tilbyder aktiviteter som game drives omkring søen, night game drives, kanosafari og bådture på søen, besøg i byen Mto wa Mbu (som betyder Mosskitofloden), bikesafari m.m.

Lodgen ligger 130 km/2,5 timer kørsel fra Arusha og Lake Manyara Airstrip ligger nær lodgen.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m