« Tilbage

Lake Ndutu Luxury Tented Lodge

Lake Ndutu Luxury Tented Lodge i Tanzania er beliggende i Ndutu på de sydøstlige Serengetisletter i Ngorongoro Conservation Area, som er en førsteklasses lokalitet til game drives og en ideel mellemstation til den tilgrænsende Serengeti National Park. Lodgen er tilpasset omgivelserne med akacietræer og ligger med fri udsigt til Lake Ndutu, ligesom den giver fri bevægelighed for dyrelivet ved lodgen. Fra lodgen er der mulighed for både guided nature walks/walking safari og game drives eller ballonsafari.

 

Værelser

Lodgen består af 20 telte inklusive 2 familiesuiter med hver 3 sammenhængende telte, alle hvilende på pæle og platforme hævet en meter fra jorden. De luksuriøse teltværelser, alle med trægulv og beliggende under makuti tagdækning for skygge og beskyttelse mod elementerne, har et stort soveværelse med gulv-til-loft glaspaneler foran, hvilket giver gæsterne en bred udsigt indefra over verandaen til den naturlige omkringliggende busk.

Her tilbydes en ægte afrikansk safarioplevelse med en unik blanding af natur og luksuriøs overnatning. Teltene har store senge med myggenet, natborde, rattanstole med sofabord, garderobe, hårtørrer, toiletbord, skrivebord med stol, bagageholder, et minikøleskab og te- og kaffefaciliteter.

En-suite badeværelserne inkluderer to håndvaske, et skylletoilet og to separate brusere (indendørs og udendørs), alle med varmt og koldt rindende vand. Alle telte er forsynet med 24 timers elektricitet og gratis Wi-Fi adgang; dette er en miljøvenlig hytte med solenergi som kilde til elektricitet, understøttet af to standby-generatorer og invertere. Friske farver og naturlige udskæringer med den traditionelle afrikanske kultur som det centrale tema bruges til interiørdekorationer.

 

Faciliteter

Både spisepladsen og loungen står på hævede platforme med trægulve og makuti tagdækning og har en stor udendørs terrasse. Kokken vil glædeligt overraske med et bredt udvalg af frisklavet mad, herunder lokale og internationale retter.

Mellem de offentlige områder er der en souvenirbutik og et udsigtsdæk med forstørrelsesudstyr. Receptionen med et opholdsområde og to toiletter ligger adskilt fra loungen og spisepladsen. Der er en swimmingpool, som giver den meget tiltrængte luksus for dem, der ønsker at køle af efter en tidlig morgenvandring på safari/game drive eller før en sen eftermiddags game drive. Fra swimmingpoolen, få skridt fra loungen og hævet omkring 2 meter over jordoverfladen, har man en flot udsigt over Ndutu-søen og bushen omkring - en vidunderlig fusion af luksus og bush-oplevelsen.

Maasai Bomaen på lodgen designet til spisning, er en fortryllende facilitet, der introducerer gæster til Masai-kulturen. Kokkene bruger Bomaen til at være vært for sociale grillaftener under stjernerne i en temaaften med underholdning af de lokale.

 

Placering

Lodgen er beliggende med 5 km/15 minutters kørsel fra Ndutu Airstrip og 300 km/5 timers kørsel eller 1 time med fly fra Arusha. Lodgens beliggenhed er forholdsvis bekvem, da den ligger med en afstand på henholdsvis omkring 80 km/1,5 times kørsel til de vigtigste safariområder omkring Seronera i det centrale Serengeti mod nordvest og med omkring 90 km/2 timers kørsel til Ngorongoro Crater mod øst. Afstanden til Lake Manyara National Park mod sydøst er 150 km/3 timers kørsel.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m