« Tilbage

Lake Ndutu Luxury Tented Lodge

Lake Ndutu Luxury Tented Lodge i Tanzania er beliggende i Ndutu på de sydøstlige Serengetisletter i Ngorongoro Conservation Area, som er en førsteklasses lokalitet til game drives og en ideel mellemstation til den tilgrænsende Serengeti National Park. Lodgen er tilpasset omgivelserne med akacietræer og ligger med fri udsigt til Lake Ndutu, ligesom den giver fri bevægelighed for dyrelivet ved lodgen. Fra lodgen er der mulighed for både guided nature walks/walking safari og game drives eller ballonsafari.

Lodgen har 20 gæstetelte, herunder to særlige suiter/familiesuiter, som alle er placeret på pælebårne træplatforme hævet en meter over jordhøjde og overdækket med makutitækket tag, som giver både ly, læ og skygge. Alle gæstetelte er indrettet med bad og inde- og ude bruser med varmt/koldt vand samt toilet. De ekstra store vinduespaneler i gæsteteltenes facader giver et særligt godt og bredt udsyn indefra hen over teltterrasserne til omgivelserne udenfor. De særlige gæstesuiter består af tre forbundne telte, som deler samme træplatform. Stedet har lounge, resturant og bålplads.

Lodgen er beliggende med 5 km/15 minutters kørsel fra Ndutu Airstrip og 300 km/5 timers kørsel eller 1 time med fly fra Arusha. Lodgens beliggenhed er forholdsvis bekvem, da den ligger med en afstand på henholdsvis omkring 80 km/1,5 times kørsel til de vigtigste safariområder omkring Seronera i det centrale Serengeti mod nordvest og med omkring 90 km/2 timers kørsel til Ngorongoro Crater mod øst. Afstanden til Lake Manyara National Park mod sydøst er 150 km/3 timers kørsel.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m