« Tilbage

Larsens Camp

Larsens Camp er luksuriøs indkvartering i autentisk safaristil i en lille camp med en intim atmosfære. Campen er beliggende langs med Ewaso Ngiroflodens bred i Samburu National Reserve mod nord i Kenya. Campen er opkaldt efter danskeren Erik Ole Larsen, som var med til at definere safariformen i luksustelt.

Campen er en fast tented camp med kun 20 luksuriøse telte placeret under skyggende acacietræer helt ned til floden. Alle telte er indrettet med eget bad og toilet og veranda.

Campen har bar med udsigtsterrasse, hvorfra man kan følge dyrelivet ved floden eller nyde en smuk solnedgang. Måltider kan nydes inde eller udenfor i haven. I campen finder man en butik med håndlavede, afrikanske kuriositeter.

Campen arrangerer game drives om morgenen og i løbet af dagen eller sent på aftenen, hvor natdyrene kan opleves. Området er oplagt til bird walks. Campens gæster har mulighed for at fodre både krokodiller og strudse på stedet. Aftener tilbringes omkring bål lejlighedsvis krydret med optræden af traditionelle dansere.

Larsen Camp ligger ved Uaso Nyrio/Ewaso Ngiro River i Samburu National Reserve, Isiolo, Kenya, ca 350 km nord for Nairobi.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m