« Tilbage

Lawhill Luxury Apartments

Oplevelsen af en yderst spændende storby bliver en fuldendt oplevelse, hvis man vælger at bo i en af Lawhill Luxury Apartments self catering ferielejligheder på Cape Towns Victoria & Alfred Waterfront. Hver lejlighed er smagfuldt indrettet i moderne stil med vægt på god komfort. I det veludstyret køkken kan man hygge sig med egen madlavning hjemme. Hvis man hellere vil spise ude byder havnefronten på mange spændende restauranter. Med beliggenheden på V & A Waterfront har man kun kort vej at gå til restauranter, butiksgader pubber og byens øvrige attraktioner og aktiviteter.

I en Lawhill 1 bed Superior Apartment kan der bo op til to personer. Lejligheden er på o. 60 kvadratmeter. Hver lejlighed har egen altan på o. 30 kvadratmeter udstyret med behagelige udemøbler. Fra altanen kan man nyde udsigten til marinaen og de hyggelige kanaler og videre ud mod Atlanterhavet i horisonten.

Hvis du ønsker et ophold ud over det sædvanlige, har du mulighed for at opgradere til en stor Lawhill 3-værelses penthouselejlighed med kæmpe altan. Her kan man bo op til seks personer.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m