« Tilbage

Le Duc de Praslin

Le Duc de Praslin er beliggende direkte til vandet på Praslins berømte Cote dÓr, der anses for at være en af øgruppens mest betagende strande. Hotellet er perfekt til dig der ønsker en afslappende ferie og nyde den skønhed og gæstfrihed, som øen og dets folk har at byde på. 

Hotellet tilbyder flere restauranter, 3 pools, fitness og et mindre spa. Le Duc var det første hotel på Seychellerne, til at indføre den nyeste teknologi indenfor poolfiltrering - her bruges magnesium og andre havmineraler i stedet for klor. Hotellet er også kendt for deres prisbelønnede tropiske have med en flot samling af fantastiske orkideer.

Der findes flere forskellige værelsestyper på hotellet, standard værelser fra 65m2 til store villaer på 300m2 med eget køkken og udsigt udover havet. Der er ligeledes mulighed for familieværelser.

Aktiviteter: Hotellet arrangerer udflugter, blandt andet fisketure, snorkling, bådture til skildpaddeøen Curieuse og andre omkringliggende øer. Inden for gåafstand fra Le Duc de Praslin er to dykkercentre, ligesom hotellet kan være behjælpelig med bil- og cykeludlejning.

Der flyves fra Mahé til Praslin ( ca. 15 min.) Herfra er der ca. 30 minutters transport til hotellet.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m