« Tilbage

Leopard Hill

Leopard Hill-lejren er beliggende i en afsondret dal med udsigt over historisk og kulturelt betydningsfulde Masai Mara figentræer og tre vandhuller med et rigt dyreliv. Dette tvillingetræ, kaldet Double Fig Tree, blev ramt af lynet i 1950'erne, som fortalt af lokalbefolkningen. Træet blev splintret i to, hvilket gav det sin usædvanlige form. Lejren er bygget næsten under dette figentræ og har de perfekte solopgange. Hvilket gør det muligt at nyde morgenkaffen på terrassen, mens  solen står op over den østlige horisont, himlen flammer i storslåede farver, fuldendt af den majestætiske silhuet af det dobbelte figentræ.

 

Teltene

Leopard Hill indeholder 6 luksuriøse telte som enten er "dobbeltværelser" eller familie telte. Hvert telt byder på king-size dobbeltsenge eller to enkeltsenge, et badeværelse med bio-flush toiletter og to brusere, en indendørs og en udendørs safaribruser, Wifi på værelset, et privat forhøjet udsigtsdæk og en pejs med enestående udsigt over Naboisho Conservancy.

For dem, der gerne vil forkæle sig selv, tilbydes der en række massagemuligheder, der er specielt designet til at slappe af, opfriske og forynge kroppen, administreret af en professionel terapeut i privatlivet af eget teltværelse eller på det private dæk.

 

Fællesområderne

Leopard Hill har et rummeligt loungetelt ved siden af spisepladsen. Loungen huser en bar og et bibliotek med interessante safaribøger.

Både restauranten og loungen bliver betragtet som mobilfrie områder, hvor telefonen som minimum skal være på lydløs og gerne slet ikke til stede. 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m