« Tilbage

Leopard Rest Camp

Leopard Rest Camp er en safarilejr beliggende udenfor Lake Mburo nationalpark – Ugandas mindste nationalpark. Området er det eneste sted i Uganda hvor man kan se store hjorde af eland-antiloper, impalaer og zebraer. Derudover er parken også hjem for mere end 350 forskellige fuglearter og storvildt som leoparder, flodheste, krokodiller og giraffer.

Leopards Rest Camp tilbyder fire former for indkvartering:

Bush Camping: På pladsen er der mulighed for at medbringe sit eget telt eller leje et af Leopard Rest Camp og overnatte i bushen. Til Bush Camping hører separate køkkenfaciliteter hvor man kan tilberede sin medbragte mad. Delte toilet- og badefaciliteter ligger i nærheden af pladsen.

Lazy Camping: Pladsens lazy camping telte er for jer som gerne vil overnatte i naturen uden at skulle sove på jorden. Hvert telt er slået op på en platform og er overdækket med et stråtag. Teltene er indrettet med håndbyggede senge produceret af lokale materialer. Der er mulighed for at vælge imellem single, twin og double senge. Delte toilet- og badefaciliteter ligger i nærheden af teltene.

Safari Tents: Er I på udkig efter noget mere rummeligt og privat er safariteltene et oplagt valg. I safarteltene er der mulighed for at vælge imellem single, twin, double og triple senge. Til hvert telt hører privat terrasse samt eget udendørs toilet og bad.  

Luxury Safari Tents: Disse safaritelte er indrettet med to store dobbeltsenge og eget udendørs toilet- og badefaciliteter. Teltene er slået op på et trægulv og er overdækket med et stråtag. Fra teltet er der udgang til stor privat veranda med en smuk panorama udsigt over dalen, som er det perfekte sted af nyde solnedgangen. 

På campens restaurant og bar serveres der morgenmad, frokost og aftensmad.

Leopard Rest Camp tilbyder en række forskellige aktiviteter som f.eks. game drives og gå- og cykelsafari. 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m