« Tilbage

Lion Safari Camp

The Lion Safari Camp er beliggende ved Gir National Park i en privat mangoplantage med udsigt til Hiran River. På beliggenheden ser man i øjeblikket omkring 900 mangotræer, selvom kun 2 % af det samlede areal er beplantet. Dette skyldes, at man ønsker at bibeholde områdets naturlige balance.  

Den miljøvenlige lejr har 21 luksustelte, hver med store godt møblerede værelser samt en-suite badeværelser. Alle teltene er smukt indrettet med naturlige materialer og åbner op til en udvidet terrasse – som er et idéelt sted at sidde og slappe af i naturen.

Gir National Park er den sidste tilbageværende bastion for den asiatiske løve. Den har også en høj bestand af leoparder i forhold til enhver anden nationalpark, hvilket gør nationalparken til et af de bedste steder i Indien, hvis man ønsker at se de store katte.

Kamleshwar dæmningen, der ligger i midten af reservatet, er hjemsted for en rekord stor population af sump krokodiller. Andet dyreliv omfatter Chital, Nilgai, Vildsvin, Sjakal, Hyæne osv. Gir National Park har også over 300 forskellige fuglearter.  

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m