« Tilbage

Little Governors Camp

Little Governors´ Camp er med sine kun 17 luksustelte en lille stemningsfuld safari camp beliggende i udkanten af Kenyas Masai Mara National Reserve i det tilgrænsende 30.000 ha store Mara North Conservancy. Selve campen ligger lidt tilbagetrukket fra et område med sump som i høj grad tiltrækker både dyr og fugle, da vådområdet fungerer som naturligt vandingshul og forurageringsplads for områdets dyreliv. Fra camp verandaen har man derfor direkte udsyn til et myldrende liv af dyr som kommer for at drikke eller fugle som slår sig ned for at søge føde.

Man ankommer til stedet ved først at krydse den smalle Maraflod i båd, hvorefter man bliver fulgt gennem den nærliggende skov til campen. Køretøjerne har man efterladt ved den fjerneste flodbred. Safari campen ligger derfor på et både stille og uforstyrret sted.

Indkvarteringen sker i campens gæstetelte, som alle er forsynet med trægulv. Alle telte har eget badeværelse med bruseniche, skylletoilet, varmt og koldt rindende vand. Fra hvert telts store tilhørende træveranda kan man betragte den livlige aktivitet omkring det naturlige vandhul tæt ved campen.

Morgenmad og frokost serveres under åben himmel, og vortesvinefamilierne vandrer ofte rundt mellem bordene. Da hele området er uindhegnet, besøger alle slags dyreliv lejren, og gæsterne skal muligvis gøre plads til elefanter, som ofte besøger i frokosttid! Om aftenen brænder en varmende pejs foran barteltet, og der serveres en middag med levende lys i det nærliggende spisetelt. Picnic/pakkemåltider kan tilbydes til dem, der gerne vil ud på hel- eller halvdags game drives (snacks tilbydes også i bilerne). Bush-måltider kan bestilles mod et tillægsgebyr.

Spa: Der tilbydes en række spa-behandlinger, som kan udføres i dit eget telts komfort og privatliv

Little Governors´Camp har fået tildelt Gold Eco-Rating udmærkelse af Eco Tourism Kenya for stedets bæredygtige arbejde med campen.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m