« Tilbage

Lokuthula Lodges

Lokuthula Lodges er et luksuriøst Resort som består af i alt 37 rustikke værelser.

Lodgen er omgivet af 80.000 hektar af uspoleret Afrikansk bush og grænser op til Zambezi National Park. Ved et vandhul ikke langt fra lodgens faciliteter er det muligt at betragte de mange dyr som kommer helt tæt på.

Lokuthula består af 11 værelser med 3 senge og 26 værelser med 2 senge. Værelserne står meget rustikke og med autentiske afrikanske farver og er møbleret med alt hvad en gæst kan forvente af en lodge af høj standard. Alle værelser er rummelige og med fantastisk udsigt ud over den uspolerede bush. Service er i højsædet og dagligt kan det forventes at Lokuthulas meget venlige personale vil forhører sig hos dig, om alt er tilfredsstillende.

Lokuthula Lodges har poolbar og restauranten server lette måltider og delikate snacks. Lodgen har og en prisvindende ”Open air Boma Restaurant” som byder på underholdning af Zimbabwiansk karakter og fantastisk mad.

Svømmingpoolen har et børneområde med børnepool og legeplads og ved siden af er det muligt at spille vollyball på vollyballbanen. Alle værelser har opbevaringsboks til værdier og hele lodgen har bemanding til at holde vagt 24 timer i døgnet.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m