« Tilbage

LUX Belle Mare

LUX Belle Mare***** ligger på en af Mauritius fineste strande - Belle Mare, ud til lagune med skærmende koralrev mod Det Indiske Ocean og på den mere rolige del af Mauritius østkyst. Hotellet har en række aktiviteter og tilbud som dykning og dybhavsfiskeri, bordtennis og beachvolley.

Hotellet har mere end 174 suiter i forskellige kategorier. Alle suiter har udsigt til det smukke ressortområde og ligger med havudsigt til lagunen. Alle suiter er indrettet med badeværelse med badekar, bruser og separat toilet samt balkon.

Hotellet har 4 restauranter, bar og cafe. Stedets poolområde ligger mellem strand, tropiske haver og niveaudelte terrasser og er nok øens største.

Hotellets vandsportsaktiviteter inkluderer pedalbåd, kajak, vandgymnastik, snorkling, glasbundsbåd, vandski m.m. Desuden er der mulighed for scuba diving, big game fishing og speedbådsture. Hotellet har fitnesscenter, spa og wellness. Landsportsaktiviteter inkluderer tennis, beachvolley, bordtennis, fodbold, teddy tennis for børn m.m. ligesom der er tilbud om både youga og Tai Chi. Der ligger ikke mindre end tre golfbaner i virkelig topklasse i nærheden af hotellet.

Læs mere om LUX Belle Mare her.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m