« Tilbage

Maji Moto Eco Camp

Maji Moto Eco Camp er beliggende ca. tre timers kørsel fra Nairobi, i en autentisk Masai landsby, hvilket gør det til den ideelle base for jer som gerne vil opleve den lokale kenyanske kultur.

I campen indkvarteres I i igloformede telte som er indrettet med madrasser, puder, sengetøj og håndklæder. Alle teltene er placeret afsides fra hinanden, så I har jeres eget private sted at slappe af og nyde udsigten. Campen er med delte bade- og toiletfaciliteter. Vandet i bruseren er bragt direkte fra de omkringliggende naturlige varme kilder, som der også er mulighed for at bade i.  

På Maji Moto er der ikke nogen generator til elektricitet, der anvendes i stedet stearinlys, lanterner og lejrbål som lys om aftenen. I campen er der dog små solpaneler som giver strøm til opladning af kameraer og telefoner.

Hver dag bliver der bragt frisk mad til campen fra den nærliggende by. Måltiderne bliver forberedt af campens Masai kok, som kombinerer det traditionelle kenyanske køkken med international kogekunst. Helpension er inkluderet under opholdet.

Maji Moto tilbyder deres gæster en række forskellige aktiviteter som gåture med Masai krigere, som fortæller som Masaiernes kultur og historie, der er også mulighed for at besøge en af de lokale skoler eller tage på en heldags game drive til Masai Mara.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m