Manyara Wildlife Safari Camp
« Tilbage

Manyara Wildlife Safari Camp

Manyara Wildlife Safari Camp ligger 10 min. kørsel udenfor Lake Manyara National Park. Campen har en fantastisk udsigt over Great Rift Valley.

Manyara Wildlife Safari Camp består af 10 luksus telthytter og 16 hytter, alle med privat balkon og udsigt over de smukke græs arealer. Alle telte og hytter er identiske i design og faciliteter. De er med traditionel stråtækt tag og kanvas vægge der adskiller badeværelse og soveværelse. 

Der er king-size senge eller twin-size senge, der har myggenet så man ikke er generet af de små insekter i løbet af natten. Honeymoon suiten har et stort badekar og privat veranda.  

Der er udsigt til den afrikanske bush fra restauranten der servere både europæisk, moderne indisk og traditionelle afrikanske retter. Maden er lavet af friske råvarer fra lokale producenter. 

Campen har hyggelige fælles arealer bl.a. et ildsted der danner perfekt ramme om en drink inden middagen og som afslutning på en dag fuld af gode naturoplevelser. I løbet af dagen er der også mulighed for at tage et dyb i den fælles pool.  

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m