« Tilbage

Mara Serena Safari Lodge

Med Mara Serena Safari Lodgens beliggenhed på en bakketop er der uendelig udsigt ud over savannen, som her er stedet for den store gnuvandring i sæsonen. Lodgen er anlagt centralt i den såkaldte 'Mara Triangle' mod nordvest i Kenyas 1500 kvadratkilometer store Maasai Mara National Reserve. Ud over udsigten til savannen giver den høje beliggenhed også kig til Esoit Oloololo-skråningen i det fjerne og til Mara River, hvor flodheste ofte ses boltre sig.

Lodgen har 74 værelser består af individuelle kuppelhytter, som ligger i cirkelrunde grupperinger med egen balkon for optimal udsigt til Marafloden og de omkringliggende sletter. Alle værelser er indrettet med moderne bad med brus. Den store VIP suite har ikke mindre end tre balkoner med uendelig udsigt.

Gæster til lodgen kan nyde godt af opholdsområder med udsigt til Masai Mara både ude og inde eller køle af i udendørs pool. Stedet har både spa- og fitnessfaciliteter.  Restauranten er i top og har bar og loungeområde.

Fra stedet arrangeres game drives, night game drives, guided walks/fugleture for amatører/professionelle og hot air balloon. Der er mulighed for besøg i de lokale maasailandsbyer. Med lodgens centrale placering kan gæsterne nå mange dele af reservatet på en enkelt game drive.

Lodgen ligger 22 km fra Oloololo Gate og 39 km fra Misiara Gate med 320 km/5 timers kørsel til Nairobi. Mara Serena Airstrip ligger blot 2 km fra lodgen.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m