« Tilbage

Mara Simba Lodge

Mara Simba Lodge i Kenyas Masai Mara er beliggende ved en dramatisk krumning på Talek River, bifloden til Mara River, og har udsigt til flodens dyreliv. Lodgens område strækker sig over en kilometer langs med flodbreddens naturlige omgivelser, mens stedets landskabelige haver længere oppe har vildtvoksende træer og planter, som tiltrækker mange forskellige fugle og farverige sommerfuglearter.

Lodgen har 84 rummelige gæsteværelser fordelt i klynger af 6 som ligger i toplans  bandaer bygget i sten og træ. 4 værelser i stueplan og 2 indbyrdes forbundne værelser ovenpå. Alle værelser har flisebad med brus og veranda, hvorfra der er en uforstyrret udsigt hen over floden. Derudover er der såkaldte tented rooms til rådighed. Brede, oplyste gangstier forbinder gæstehusene med fællesområdet.

Stedet har restaurant. Bar og spiseområde er indrettet med ildstedder til de kølige aftener. Fra det skyggefulde, pælebårne makutitækkede fælles terrasseområde som er indrettet med trægulve, er der udsigt til floden. Om aftenen kan dyrelivet ved floden iagttages fra loungeverandaen i projektørlys.

Området er velegnet til walking safaris og der er flere muligheder for arrangementer med spisning i bushen. Der er mulighed for spændende aktiviteter som ballonsafari og gåture i naturen.

Lodgen ligger i det sydvestlige Kenyas Masai Maras Mara Talek sektor, 10 km øst for hovedindgangen, Talek Gate, og har egen adgang over floden til hovedreservatet. Afstanden fra Nairobi er 240 km.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m