Marera Valley Lodge
« Tilbage

Marera Valley Lodge

Marera Valley Lodge ligger i udkanten af Karatu by cirka midt mellem Lake Manyara og Ngorongoro-krateret og tæt på landsbyen Rhotia. Denne elegante lodge har en fantastisk udsigt over dalen til bakkerne der omgiver området.

 

Værelser

De 28 hytter er rummelige og lyse med udsigt til de frodigt anlagte haver. Hvert værelse har kaffe-/tefaciliteter, myggenet, store komfortable senge (familie- og sammenhængende værelser er tilgængelige), pejs, opholdsområde, skrivebord, rigelig garderobe og bagageplads samt en privat veranda. Alle en-suite badeværelser er komplet med faciliteter såsom brusegel, shampoo og balsam og masser af bløde håndklæder.

Værelsestyperne rangere fra alm. standard værelser der kan senge to personer til dobbelt og twin sengs værelser der har to halvandenmands senge til tripple værelser der har tre store senge.

 

Faciliteter og aktiviteter

Den store hovedbygning har masser af indendørs og udendørs siddepladser med udsigt til poolen og de smukke nærliggende bakker. En drink eller en udendørs frokost kan nydes på den rummelige veranda med udsigt over poolen. Afslapning kan findes sted i baren og loungeområdet med en hyggelig pejs i de køligere måneder, og måltiderne kan nydes i den store spisestue. Der velkommes i et indbydende receptionsområde og gavebutik.
Er man til afslappning ligger Rosemary Spa i et roligt hjørne af haven og tilbyder massage og andre behandlinger.

Hytterne ligger i frodige tropiske haver, og en vandresti går rundt om den omfattende økologiske køkkenhave. De veluddannede kokke sætter en ære i at skabe et udvalg af velsmagende, sunde retter, alle af lokale råvarer hentet fra egen have samt nærliggende gårde og plantager.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m