« Tilbage

Maru Maru Hotel

Maru Maru Hotel ligger i hjertet af Stone Town, en UNESCO-verdensarvsliste. Dette charmerende hotel er kun et stenkast fra byens historiske seværdigheder, farverige markeder og labyrinten af butikker.

 

Stil og beliggenhed

Hotellet, tidligere en bygning berømt for sine marmorgulve og fliser, er blevet kærligt restaureret og tilbyder nu 44 lyse værelser, der kombinerer den klassiske Zanzibar-stil med ikonisk design og moderne luksus. På tagterrassen kan du nyde en af de bedste udsigter i byen med en 360 graders panoramaudsigt og en perfekt beliggenhed til at nyde en cocktail, mens solen går ned over Det Indiske Ocean.

Maru Maru Hotel har en af de mest fantastiske beliggenheder i byen med udsigt over Stone Towns mest berømte seværdigheder, herunder House of Wonders, Old Fort, Sultans Palace, Forodhani Gardens og Det Indiske Ocean.

 

Værelser

Hotellet har fire typer værelser alt efter præference og antal af gæster. 

Twin værelser - Til teenagerne/børnene eller kollegaerne der skal bruge hver sin seng. 

Queen værelser - Til dem der ønsker en behagelig nattesøvn med sin kære.

King værelser - Til dem der ønsker lidt mere plads og råderum 

Familieværelser - Med en dobbeltseng til forældre og den lille samt en ekstra seng til barnet eller teenageren. 

 

Alle værelser har kaffe/te faciliteter, et skrivebord, vand, minibar, hårtører og air condition. 

 

Forplejning

På Maru Maru Hotel kan opleves en uforglemmelig udsigt fra tagterrassen med en forbløffende panoramaudsigt over både havet og byen. Denne 360 graders udsigt indfanger Stone Towns charme og Det Indiske Oceans skønhed på en unik måde. Det er det ideelle sted at slappe af og nyde en forfriskende cocktail, mens solen går ned i horisonten.

Derudover har hotellet en terrasserestaurant, hvor gæsterne kan forkæle deres smagsløg med delikatesser fra de tidligere nævnte køkkener, herunder Swahili, kontinental, indisk og kinesisk. Uanset om man er til autentiske lokale retter eller internationale favoritter, er der noget for enhver smag.

Hvis man har en sød tand, vil man elske hotellets kaffeshop og bageri, hvor man kan forkæle sig selv med friskbagte lækkerier og en velduftende kop kaffe. Dette er det perfekte sted at starte dagen eller tage en velfortjent pause og nyde de lækre smagsoplevelser.

 

Seværdigheder og aktiviteter

Nogle af de vigtigste seværdigheder i nærheden inkluderer Old Fort, Shangani Beach ved Det Indiske Ocean, House of Wonders, Forodhani Gardens, Sultans Palace Museum, Hamamni Persian Baths, Slave Market, Malindi Mosque, Christ Church Cathedral, Nakupenda Beach, og Prison Island.

På Maru Maru Hotel kan du også deltage i spændende aktiviteter som autentisk Stone Town-gåtur, besøg på Prison Island og skildpadde-sanctuary, Safari Blue-ture, besøg i Jozani-skoven, delfinspotting, solnedgangskrydstogt på en traditionel dhow-båd, duftende krydderioplevelser og kulturelle udflugter til Nungwi Village. 

HAR DU SPØRGSMÅL?

Kundeservice

Email: info@safarieksperten.dk

Telefon:56 36 25 45

Nyhedsbrev

Få vores Diamant-bog som PDF (værdi 198,- kr)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv blandt de første til at få rejsetilbud direkte i indbakken

  • Tilbud på safarirejser
  • Afbudsrejser
  • Vores Diamant-bog som PDF
  • Safari-historier, video, konkurrencer m.m